Disposem de furgonetes CAMPER en stock. Fabriquem sostres elevables Pop Up

Benvolguts clients i amics,

Degut a la pandemia del COVID-19 i seguint el que el sentit comú ens dicta, hem pres la decisió de postposar qualsevol visita a les nostres intal-lacions de Gironella fins que la situació es normalitzi.

Us demanem que donada la excepcionalitat de la situació actual, contacteu amb nosaltres ja sigui per telèfon, whatsapp o correu electrònic, mitjans per on us atendrem amb tota normalitat.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment qque necesiteu i agraïm la vostra col-laboració i comprensió

Atentament,

L'equip de Bram

#joemquedoacasa

Furgonetes Camper BRAM

En Bram som entusiastes del disseny i de l'enginyeria dins del sector de l'automoció. Portem més de 20 anys transformant i adaptant vehicles. Al llarg de la nostra vida professional hem actuat pensant en el benefici mediambiental, de confort i també d'economia que les nostres transformacions podien aportar als nostres clients.

En aquests darrers dos anys, el nostre objectiu ha estat posar a l'abast de molts la possibilitat de poder gaudir de més llibertat a l'aire lliure amb els nostres sostres elevables i les nostres furgonetes Camper Bram. Estem orgullosos i agraïts amb tots els que heu confiat en Bram.

Productes camper

FURGONETES CAMPER

Equipacions CAMPER:

WEEKENDER: Camperització bàsica del frugó amb el màxim de places per a poder viatjar i dormir

PACIFIC: Camperització completa amb mobiliari i més prestacions com a vehicle d'habitatge.

Veure més

KIT SOSTRES ELEVABLES

Subministrament de kits de sostre elevable per a vehicles camper destinat a professionals de sector camper per al seu muntatge.

 Veure més

BOTIGA ACCESORIS ONLINE

Accedeix a la nostra botiga online a la qual trobaràs diferents accessoris ideals per al teu vehicle CAMPER.

Entrar

FASCINATS AMB LA TRANSFORMACIÓ DE VEHICLES

BRAM Tecnologies, SL

Van partner Oficial Nissan con homologación para instalar techos camper sobre vehículos NISSAN con la garantía oficial NISSAN.

Somos la primera y única empresa homologada por Nissan para la transformación de vehículos camper NV300 y NV200

Noticies Bram Camper

#Yomequedoencasa

Apreciados clientes y amigos Debido a la pandemia del COVID-19 y siguiendo lo que el sentido común nos dicta, hemos tomado la decisión de posponer cualquier visita a nuestras instalaciones de Gironella hasta que la situación se normalice.  Pedimos a nuestros clientes y amigos que, debido a la excepcionalidad de la situación actual, c...
13 de marzo de 2020

Nissan y Bram en la Trail Vielha - Molières 3010

Este próximo sábado dia 14 de  Julio se celebra en Vielha uno de los acontecimientos deportivos más esperados. La Trail Vielha - Molières 3010. Nissan y Bram Tecnologies estaremos allí!
12 de julio de 2018

Noticias Nissan - Bram Tecnologies

Seguimos siendo noticia con nuestras Camper Bram Weekender y Pacific. Bram tecnologies y Nissan 
9 de julio de 2018
Compartir en

938 22 88 52

659 02 47 75

bram@aaaabram.es

Bram Tecnologies SL

P.I. Can Guinyola, 3

CP 08680 - Gironella - Barcelona

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información